Facts About مزاج Revealed

تعداد فزاینده ای از مردم برای درمان، سهولت و دسترسی به روش درمانی تلفنی روی می آورند. برخی هنوز در مورد توانایی یک متخصص بهداشت روان در ارائه درمان از طریق ارتباطات دیجیتال تردید دارند. خوشبختانه این تردیدها بی اساس هستند. تحقیقات طی چند سال گذشته به طور مداوم نشان داده است که درمان تلفنی نتایج مشابه درمان حضوری را ارائه می دهد.

آنچه که دستان شما می تواند درباره سلامت ریه به شما بگوید

آیا سندرم شوگرن یک بیماری جدی است و چه اندام هایی تحت تأثیر قرار می گیرند؟

(تر) دست‌ها بزرگ، انگشتان قطور و قوی ساختار زمخت، گوشت‌آلود و پهن

آستانه حسی حساسیتی است که فرد نسبت به محرک دارد. برخی از افراد، به ویژه کودکان، از صداهای بلند، نورها، بافت های موجود در غذا و سایر جزئیات کوچک اذیت می شوند. در این میان، دیگران ممکن است هیچ چیز اذیت نشوند.

مزاج برای اندام مختلف بدن همۀ اندام بدن دارای مزاج مختص به خود هستند که هرکدام در طول عمر، ممکن است به‌تنهایی مزاجشان تغییر یابد؛ مثلاً قلب که ذاتاً مزاج گرم و خشک دارد ممکن است دچار سردی شود؛ درحالی‌که، سایر اندام بدن، رو به گرمی داشته باشند.

واکنش رسول خادم به طرح جنجالی نمایندگان درباره دانشجویان معترض

برای اصلاح سبک زندگی، پیشگیری و درمان بیماری‌ها، کلینیک طب سنتی دکتر یزدیان همراه شماست...

به عبارتی دیگر، با به هم خوردن تعادل موجود میان خلط ها و تغییر در میزان کیفیت و کمیت آن ها، بیماری های گوناگون شکل می گیرند.

افراد با مزاج سوداوی اغلب تیز بین، مضطرب، حساس، زود رنج، متفکر و قابل اعتماد هستند.

در خلاصه الحکمه آمده‌است لامسه بهترین و سریع‌ترین راه ورود به تشخیص مزاج‌ها است. درک این روش حتی برای افراد عادی نیز تا حدودی آسان است؛ لذا این راه را بر سایر راه‌ها مقدم داشته‌اند. طبیب باید خود مزاج معتدل داشته باشد، و اگر از لمس متوجه اختلاف دما نگردد، خواهد دانست که آن شخص، دارای مزاج معتدل است. اگر شخص لمس‌کننده خود مزاج معتدل نداشته باشد و بر این حال خود اطلاع داشته باشد، باز می‌تواند به تشخیص مزاج افراد دیگر بپردازد؛ یعنی اگر طبیب خود درجه حرارت بدنش گرم‌تر از مزاج معتدل باشد و دست به بدن شخص میانه‌المزاج بزند، با اینکه حس سردی می‌کند، به هرروی چون توجه به این نکته دارد که خودش گرم مزاج است، و به کیفیت اعتدال مزاج هم از راه دقت و تمرین در حس لمس آشنا است، لذا حکم غلطی دربارهٔ مزاج آن شخص نخواهد داد.

مزاج اکتسابی (عارضی یا حال): فرد در دوران عمر خود به‌واسطۀ مشکلات و بیماری‌ها و… به مزاج اکتسابی سوق داده می‌شود و به این واسطه از مزاج ذاتی خود فاصله می‌گیرد.

ایده عناصر چهارگانه آب و باد و خاک و آتش و اینکه رماتیسم غلبه بلغم در پاست و کابوس شبانه، غلبه سودا در سر، مزاج هیچ مبنای تجربی ندارد و مبتنی بر یک دیدگاه فلسفی است.[۱۱] تأثیر و میراث[ویرایش]

«مزاج عبارت از چنان کیفیتی است که از واکنش متقابل اجزای ریز مواد متضاد به وجود می‌آید. در این واکنش متقابل، بخش زیادی از یک یا چند ماده با بخش زیادی از ماده یا مواد متخالف باهم می‌آمیزند، بر هم تأثیر می‌کنند و از این آمیزش کیفیت متشابهی حاصل می‌شود که آن را مزاج نامیده‌اند».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *